Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid, waarbij u graag ontzorgt wilt worden. Grote verhuizingen, kleine verhuizingen van het noorden naar het zuiden of van het oosten naar het westen van het land, al is het een straat verderop, dan bent u bij HJC-ontruimingen op het juiste adres. Onze ervaring zorgt voor een snelle en professionele afhandeling van uw verhuizing, Hebt u weinig tijd, dan kunt u kiezen voor full-service, wij nemen dan graag voor u de volledige verhuizing uit handen.

Hierbij kunt u denken aan:
* demonteren meubelen
* zorgvuldig inpakken van uw inventaris
* professioneel verwijderen van schilderijen e.d.
* verwijderen van laminaat, tapijt
* schoon afleveren.

Wilt u toch liever zelf de voorbereiding in eigen beheer houden, behoord dit ook tot een mogelijkheid. Hierbij zal HJC-ontruimingen zorg dragen dat u voldoende dozen, kledingdozen, inpakpapier, beschermfolie om uw voorbereiding zo makkelijk mogelijk te maken. Uw complete inboedel tijdelijk of voor een langere periode opslaan? Ook daarvoor kunt u terecht bij HJC-ontruimingen. Wij slaan uw spul professioneel op. Alles wordt beveiligd opgeslagen.

Door samen te kijken naar de mogelijkheden hoe uw verhuizing gaat plaatsvinden zullen wij daarop een passende offerte maken.

Stappenplan

Offerte